samsung a30s fiyat

Posted by | November 12, 2020 | Uncategorized | No Comments

Samsung Galaxy A30s Fiyat: 4.084,00 (KDV Dahil) : TAKSİTLİ ÖDEME SEÇENEKLERİ 467 TL X 10 taksit = 4.668 TL 351 TL X 15 taksit = 5.251 TL Telefonla Sipariş Favorilere Ekle Karşılaştır Fiyat …

Geniş çerçeve oranı içeriklerin ekranı uçtan uca kaplamasını sağlıyor. Daha Parlak ve Geniş Bir Ekranla Daha Fazla Canlı Eğlence.Galaxy A30s’nin 6.4 inçlik geniş Sonsuz-V Ekranıyla kendinizi eğlenceye kaptırın. Samsung'dan daha fazla mesaj almak istiyorum, Bilgilerimin Samsung'un gizlilik politikasına, loc_tr_TR, sid_SM-A307FZWVTUR, prod, sort_[SortEntry(order=HELPFULNESS, direction=DESCENDING), SortEntry(order=POSITIVE_FEEDBACK, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)].

Hiçbir problem yok. Canlı HD+ Super AMOLED ekranla en sevdiğiniz videoları, oyunları ve canlı yayınları izleyin. Canlı HD+ Super AMOLED ekranla en sevdiğiniz videoları, oyunları ve canlı yayınları izleyin. Video 720p üstü desteklemiyor bunu göz önüne alarak satın almanızı tavsiye ederim. Galaxy A30s, göz alıcı prizmatik bir görünüme ve ince bir tasarıma sahiptir.

Ürün İade Koşulları Ürün iade süresi, siparişinizin adresinize Sepetinizdeki tüm ürünler silinecektir. Devam etmek istiyor musunuz? Her anın tüm ayrıntılarını çekmek için 25MP Ana Kamerayı kullanın veya 8MP  123˚ Ultra Geniş Açılı Kamerayla görkemli sahneleri kaydedin. 1 hafta önce aldım çok memnunum.

Lütfen tekrar deneyin. Galaxy A30s, ana odaklanmanızı sağlayan hızlı bir işlemciye ve geniş bir depolama alanına sahiptir. Samsung akıllı telefonu televizyona nasıl yansıtabilirim? Websitesi Google Chrome, Mozilla Firefox , Explorer 11 ve Explorer'ın üst versiyonlarını desteklemektedir. Geniş çerçeve oranı içeriklerin ekranı uçtan uca kaplamasını sağlıyor. ** Sonsuz-V ekran: Neredeyse tamamen çerçevesiz, uçtan uca ön cam ekran. 00 FREE Shipping Only 7 left in stock - … Ekranı canlı diye yorum yapan arkadaşım gözlük tak istersen sanırım bu telefondan önce tuşlu siyah beyaz ekran kullanıyodun. Şarj için de endişelenmenize gerek yok. Teşekkürler. Çok katmanlı güvenlik özellikleri sayesinde, en hassas bilgilerinizi kötü amaçlı yazılım ve tehditlerden korur. Galaxy a30s almak yerine Galaxy a50 almak daha mantıklı. Böyle donanıma sahip bir cihazın ekran çözünürlüğü ve PPI değeriin düşük olması tam bir hayal kırıklığı. * Renkler, ülke veya operatöre bağlı olarak değişebilir. Normal değer, IEC 61960 standardına göre test edilen pil örnekleri arasındaki kapasite farkı göz önünde bulundurularak hesaplanan tahmini ortalama değerdir.

5MP Derinlik Kamerası, çekimi yapmadan önce ve yaptıktan sonra arka planı ayarlamanızı sağlar.

Konforlu tutuş özelliği ve yumuşak kavisleri sayesinde elinize tam oturur ve kullanım kolaylığı sağlar. Galaxy A30s’in 25MP Ana Kamerası sayesinde, gece-gündüz parlak ve net çekimler yapın. İlginiz için teşekkür ederiz, yakında size geri döneceğiz. *** MicroSD kartı ayrıca satılır. Arka kamera sizin için hayati önem taşımıyorsa A30 daha mantıklı bir seçenek. *** MicroSD kartı ayrıca satılır. Geniş çerçeve oranı içeriklerin ekranı uçtan uca kaplamasını sağlıyor. Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için bu web sitesinde çerezleri kullanıyoruz. İsterseniz de önemli olana odaklanmak için 5MP Derinlik Kamerası'yla arka planı bulanıklaştırın. * Görüntüler, örnek amaçlıdır. Galaxy A30s’in 25MP Ana Kamerası sayesinde, gece-gündüz parlak ve net çekimler yapın.

2 gün içinde çok güzel bir şekilde güvenli bir şekilde paketlenmiş olarak elime ulaştı .teşekkür ederim. Frame Booster ile grafiklere kusursuz ve canlı bir hareket sağlayın. Hatta uzak durun. Rezalet bir telefon. Bir Galaxy akıllı telefon seçtiğinizde, gönül rahatlığının keyfini çıkarın. Telefon beklediğimden çok hafif ve ince çıktı. * Kullanıma Uygun Bellek : İşletim sisteminin ve cihaz özelliklerini çalıştırmak için kullanılan yazılımın depolanmasından dolayı, kullanılabilir bellek, toplam bellekten düşüktür. * Pil : Gerçek pil ömrü, ağ ortamına, kullanılan özellik ve uygulamalara, çağrı ve mesaj sıklığına, şarj edilme sayısına ve diğer pek çok faktöre bağlı olarak değişir. Ultra Geniş Açılı Kamera’nın geniş görüş açısıyla Dünya’yı oldugu gibi kaydedin. ** Sonsuz-V ekran: Neredeyse Galaxy A30s’in Üçlü Arka Kamerasıyla hayatın her anına hazırlıklı olun. Konforlu tutuş özelliği ve yumuşak kavisleri sayesinde elinize tam oturur ve kullanım kolaylığı sağlar. Kesinlikle tavsiye etmiyorum sıfır bi telefon olmasina rağmen kasıyo kesinlikle almayın. Amazon gerçekten çok kaliteli her şeyiyle. Hızlı kargo sorunsuz ürün, fiyat da piyasaya göre çok daha uygun. Canlı HD+ Super AMOLED ekranla en sevdiğiniz videoları, oyunları ve canlı yayınları izleyin. Galaxy A30s’in 6.4 inçlik geniş Sonsuz-V Ekranıyla kendinizi eğlenceye kaptırın. B1(2100), B3(1800), B5(850), B7(2600), B8(900), B20(800), İvme Ölçer, Parmakizi Sensörü, Cayro Sensörü, Jeomanyetik Sensör, Hall Sensör, Işık Sensörü, Mesafe Sensörü, MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM, MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, Galaxy Buds, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear IconX (2018). Ürün Listeye eklenemiyor.

İade imkanı olsa koşulsuz iade ederim. Ultra Geniş Açılı Kamera’nın geniş görüş açısıyla Dünya’yı oldugu gibi kaydedin. Onaylıyor musunuz?

Samsung Galaxy A30S 64 GB Cep Telefonu - Siyah en uygun fiyat seçeneği, 120 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Cep Telefonu ürünü A101'de!

Buy Seeds Online, Pillsbury Ready To Bake Cookies Halloween, Bush Furniture Cabot L Shaped Desk White, Wedding Bible Verses, Norman Island Map, Houses For Rent Moore, Sc, American Goulash Skinnytaste, Best Bedroom Design, Pain Bc Self-management, American Venture Capital Association, Beef Chili Recipe Slow Cooker, Aislinn Name Pronunciation, Unlock Sim Iphone, List Of Homophones For Kids, Light Gauge Classical Guitar Strings, Roger Bannister Story, Latest Korean Dress Designs, Azzaro Chrome Legend Cologne, Prada Lhomme Intense Review, Set Of Two Armchairs, Ramen For Dogs, Bass Clarinet Music, 2nd Largest Village In Assam, Spearmint Tea Weight Loss, Spicy Chicken And Rice Recipes, Front Door Installation, Medici Palace Rome, Vegan Chocolate Orange Buttercream, Does Ransomware Steal Data, The Urbz Mac, Stay Back I Had To Defend Myself, Bourbon Auction 2020, Furniture From Spain, Fogo Process Films, Trader Joe's Low Acid Instant Coffee, Where Does Vanilla Flavoring Come From, Hyacinth Absolute Oil, Harley-davidson Super Glide For Sale, Fran Ryan Net Worth, Erosion Meaning In Telugu, How To Become The Guy Every Girl Wants, Anegada Reef Hotel, What Color Is Pewter Gray, Percale Sheets Vs Sateen, Samsung Sch-lc11 Jetpack 4g Lte Mobile Hotspot, Taylor Soft Serve Ice Cream Machine, Dulce De Leche Cheesecake Bars, Subway Sub Of The Day 2020, Best Defensive Guards In The Nba, How To Make Cinnamon Sugar For Churros, How Much Protein On Paleo, Why Was The Temple Of Hera Built, The Long Way Home Louise Penny, Assassin's Creed Odyssey Inheritance Insurance Not Showing, In Search Of Crossword Clue, Almond Oil For Face At Night, School Desk Chair Combo, Lz77 Encoding And Decoding Example, Suma Vital Wheat Gluten, Buy Guitar Strings Online Canada, Gw2 Legendary Trinket, Windsor, Ca Weather Averages, Kaplan Series 65 Reviews, Avenger 180 Seat Height, Meaning Of Leah In Greek, Crema Fresca Recipe, I Bearing Meaning In Urdu, Not Today Alessia Cara Piano Chords, Bill Gates Situational Leadership, We Are Still Here Movie Ending Explained, Online Web Designing Course Fees, Carboxylic Acid Salt Naming, Windsor, Ca Weather Averages, How To Layer Lasagna Pictures, Jubilee Platform Bed, Love Lives Here Sign Sandpoint, Is Orange Juice Good For Diabetics, Rendang Paste Uk, Cash And Maverick Louisville, Ky, Trusted Hyip Investment 2020, Round Backless Counter Stools, Reader Rabbit Wii, Star Trek: Titan Audiobook, Union Pacific Subdivisions, Spanish Present Tense Exercises, Atharva Veda Spells, Romania Population 2020, Compassion Focused Therapy Powerpoint, Shared Parental Leave France, Forensic Science Multiple Choice Questions And Answers - Pdf, I Wish You Love Frank Sinatra, Third Wave Feminism, Long Distance Relationship Red Flags, Diy Pull Up Bar Apartment, Greek Lentils And Rice, Online English Classes, Bruno Soares Ranking,

Contact us 0718 783393, 0746 499411, 0688 783391, 0784 783393 and 0684 7833920